Jernbanegade 3, 6900 Skjern

Tlf. 97 35 29 70

Tanja

Efter 20 år som selvstændig valgte jeg at sælge Hair Design d. 1. juni 2021, hvor jeg fortsat er selvstændig, men under et nyt koncept og på lige fod med mine kollegaer i salonen. Jeg arbejder på nedsat tid, da jeg i 2014 var ude for et fald-uheld. Ved at skåne helbredet håber jeg, at du vil kunne se mig i salonen mange år endnu.  

Rebekka

Jeg blev udlært frisør i 2014 hos L.A Haircompany i Haderslev. For mig betyder det rigtig meget, at jeg har fundet en salon, hvor der bliver lagt stor vægt på dygtig faglighed. I min hverdag elsker jeg at kræse for detaljerne, for kunderne og lave super lækkert hår. 

Team Hair Design

Hair Design er centralt beliggende i hjertet af Skjern. Salonen flyttede til Jernbanegade 3 i 2021, hvor den nye ejer gav vores forretning et løft. Vi er vilde med den nye salon der indrettet moderne, lyst og hyggeligt. Vi føler at den helt rette stemning finder sted, hvor vi som team kan give vores kunder den bedste oplevelse, i en skøn atmosfære. 

Laura

Tilbage i 2018 blev jeg udlært frisør hos Hair Design. Det der driver mig i hverdagen og gør at jeg elsker mit frisørfag så meget er, at kunne levere et højt kvalificeret stykke arbejde. Dertil nyder jeg at kunne kræse om mine kunder og have god tid til at udføre den sidste finish. 

Karina

Jeg er udlært frisør i Skjern 2001 og har arbejdet mange år i Skjern, men har også arbejdet i Esbjerg en årrække. Nu er jeg bosiddende i Skjern, hvor familien stor-trives. Jeg elsker frisørfaget, kreativiteten og kunderne, og jeg trives godt med at deltage i kurser, og hele tiden videreudvikle mine kompetencer. Jeg sætter en ære i at vejlede og rådgive mine kunder til en frisure, der understøtter den stil og udstråling som de gerne vil have.

Alberte

Jeg er frisørelev på tredje år, og har fået muligheden for at gøre min frisøruddannelse færdig ved Hair Design i Skjern. Jeg er meget glad for at være blevet en del af teamet. Tidligere har jeg været hjælpepige i salonen, så jeg kender til omgivelserne og ser frem til at kunne hjælpe hver enkelt kunde med et nyt look eller blive frisket op igen. 


Michael

Jeg er ejer af Hair Design i Skjern.

De frisører I møder i salonen er selvstændige frisører, de lejer sig hver især ind i salonen. De har alle adgang til de faciliteter og produkter de har brug for i deres frisørarbejde.

Mit primære erhverv er som kørelærer ved Vestjysk Køreskole, men er ofte forbi salonen og har dialog med frisøerne i salonen.

© All 2021 All rights reserved.

Design by JVR Consult

Jernbanegade 3, 6900 Skjern – Email salon@hair-design.dk – Telefon 97 35 29 70